Bilete B.U.G. Mafia in premiera la Kruhnen Musik Halle! - 29 sep '18 - Kruhnen Musik Halle

B.U.G. Mafia in premiera la Kruhnen Musik Halle!

Kruhnen Musik Halle, Brasov

sâmbătă, 29 septembrie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Potrivit cifrelor record de vanzari si audienta, B.U.G. Mafia este la acest moment cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania, unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone si unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeana, trupa inroland o adevarata "armata" de fani in spatiul online: pagina de pe YouTube are peste 1 milion de abonati si mai mult de 690 milioane de vizualizari, iar pagina de pe Facebook are aproape 1,400,000 de utilizatori.

Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti. Trupa s-a impus rapid in industria muzicala autohtona, reusind sa-si reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 15 videoclipuri si vanzari de peste 1.150.000 de unitati fizice in perioada 1995-2009 (o adevarata performanta, nu doar pentru piata locala).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.