Bilete B.U.G. MAFIA// Pavilionul petrece! // #PrimaDată la Berăria H - 26 oct '19, ora 22:45 - Beraria H

B.U.G. MAFIA// Pavilionul petrece! // #PrimaDată la Berăria H

Beraria H, București

sâmbătă, 26 octombrie '19, ora 22:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă - 26 octombrie - PAVILIONUL H PETRECE cu #CeiMaiTariFani ai trupei B.U.G. Mafia, pentru #PrimaDată în concert la Berăria H. Se va striga "Berărie, fă gălăgie!" și se va cânta "Românește" direct de "După blocuri", chiar pe "Străzile" Orașului Cu Chef De Viață. Hai să fredonăm cu toții o "Poezie de stradă" cu "Limbaj de cartier" și să trăim împreună o "Poveste fără sfârșit", într-o noapte cât "5000 de zile", la fel ca "În anii ce-au trecut". Hai "Să cânte trompetele" și să te distrezi "Cât poți tu de tare"! "Cine e cu noi"?

Hai să fredonăm cu toții o "Poezie de stradă" cu "Limbaj de cartier" și să trăim împreună o "Poveste fără sfârșit", într-o noapte cât "5000 de zile", la fel ca "În anii ce-au trecut". 

Hai "Să cânte trompetele" și să te distrezi "Cât poți tu de tare"! 

"Cine e cu noi"?

Acces: 21:30 / Show: 22:45

 

Biletele au prețurile:

 

99 lei - Acces general (Standing)

199 lei - VIP (Balcon - cu loc la masă)* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice fiecarei platforme de ticketing.

Biletele acces general oferă acces în fața scenei + părțile laterale + etaj. Pentru acest eveniment nu va exista mobilier în sală, deci o rezervare nu este necesară.

IMPORTANT:
- Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet.
- Evenimentul poate include elemente verbale și vizuale nerecomandate minorilor. Recomandăm ca minorii să fie însoțiți de un adult.

Biletele pot fi cumpărate ONLINE - de pe  iabilet.ro