Bilete InsulaFest 2022 - 10-12 iun '22 - Zaga Zaga Resort

InsulaFest 2022

Zaga Zaga Resort, Doaga (Vrancea)

10-12 iunie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

A patra editie a Festivalului Insula se anunta a fi una legendara. Pe scena vor urca: B.U.G. Mafia, Subcarpati, Smiley, The Motans, Spike, Nane, El Nino, Andre Rizo, Manuel Riva, Dj Dark si multi altii. Festivalierii vor avea loc de petreceri la piscina, plimbari cu balonul cu aer cald, aventura park, scena de Stand Up Comedy si multe alte surprize.

Festivalul Insula va avea loc in unicul Zaga Zaga, o oaza de distractie in mijlocul salbaticiei în perioada 10-12 Iunie cu un line-up de exceptie.

Festivalul Insula este un proiect care a fost lansat in anul 2017 si a pornit din dorinta de a îmbina arta urbana cu muzica electronica. Scopul organizatorilor este de a crea unul din cele mai mari si accesibile festivaluri din regiunea Moldovei, un festival sustenabil, eco-friendly si fresh.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.