Bilete Londra: B.U.G. Mafia - Românește - 1 dec - Islington Assembly Hall

Londra: B.U.G. Mafia - Românește

Islington Assembly Hall, Londra

duminică, 1 decembrie

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Meet & Greet VIP

Bilet cu loc, la balcon, in primul rand. Include intalnire cu trupa, acces la soundcheck, inainte de concert, si un poster cu autograf B.U.G. Mafia.

130,00 £

Mai sunt doar 16 bilete disponibile

Meet & Greet Standard

Bilet in picioare (standing), parter. Include acces prioritar, intalnire cu trupa, acces la soundcheck, inainte de concert, si un poster cu autograf B.U.G. Mafia.

100,00 £

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

VIP Premium

Bilet cu loc (seated), la balcon, in primele randuri.

50,00 £

Mai sunt doar 10 bilete disponibile

VIP Balcony

Bilet cu loc (seated), la balcon.

40,00 £

Gold

Bilet cu acces prioritar, in picioare (standing), parter.

30,00 £

Standard

Bilet in picioare (standing), parter.

20,00 £

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Duminica, 1 DECEMBRIE, chiar de ziua nationala a Romaniei, B.U.G. Mafia revine in LONDRA cu un show special, ce nu trebuie ratat: "ROMANESTE".

Fondata in 1993 de Tata VladCaddillac si UzziB.U.G. Mafia a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti. Trupa s-a impus rapid in industria muzicala autohtona, reusind sa-si reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri15 videoclipuri. Hiturile recente semnate B.U.G. Mafia - "Sa Cante Trompetele""Pe Coasta" si "Bani, Bani, Bani" - au dominat playlist-urile radio in ultimii ani si au strans peste 70 de milioane de vizualizari pe YouTube. Anul trecut, B.U.G. Mafia lansat patru noi piese, "Nu De Ieri, De Azi", "Schimbu' 3", "Se Ridica In Aer", "Cad Lanturi", urmate la inceputul lui 2019 de un turneu national de cluburi - "Terapie De Soc"-  si de cea de a doua editie a propriului festival al trupei, "Romanie, Fa Galagie!". 

 

B.U.G. Mafia este in prezent cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania si unul dintre cele mai apreciate nume din industria muzicala autohtona, inroland o adevarata “armata” de fani in spatiul online: peste 1,26 mil. de abonati pe pagina de pe YouTube, cu mai mult de 850 mil. de vizualizari, iar pagina de pe  Facebook are peste 1,300,000 de utilizatori. 

 

Pe 1 Decembrie 2019, B.U.G. Mafia va aduce in Londra, la Islington Assembly Hall, special pentru romanii din Marea Britanie, show-ul concept "ROMANESTE".