Bilete München: B.U.G. Mafia - 18 mai '19, ora 20:00 - Backstage

München: B.U.G. Mafia

Backstage , München

sâmbătă, 18 mai '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sambata, 18 mai, B.U.G. Mafia vine la Munchen cu un show special, chiar inainte de "Romanie, Fa Galagie! 2019", propriul festival al trupei, acesta fiind primul concert international al trupei din 2019.

Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti. Trupa s-a impus rapid in industria muzicala autohtona, reusind sa-si reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 15 videoclipuri. Hiturile recente semnate B.U.G. Mafia - "Sa Cante Trompetele""Pe Coasta" si "Bani, Bani, Bani" - au dominat playlist-urile radio in ultimii ani si au strans peste 70 de milioane de vizualizari pe YouTube. Anul trecut, B.U.G. Mafia lansat patru noi piese: "Nu De Ieri, De Azi", "Schimbu' 3", "Se Ridica In Aer", "Cad Lanturi"

B.U.G. Mafia este in prezent cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania si unul dintre cele mai apreciate nume din industria muzicala autohtona, inroland o adevarata “armata” de fani in spatiul online: peste 1,185 mil. de abonati pe pagina de pe YouTube, cu peste 785 mil. de vizualizari, iar pagina de pe  Facebook are aproape 1,400,000 de utilizatori.  

Pe 18 mai 2019, B.U.G. Mafia va sustine la Backstage Concerts GmbH un concert special, ce va cuprinde cele mai tari hituri alte trupei. Posesorii de bilete VIP vor primi un poster original impreuna cu pachetul Meet and Greet (Poza cu artisti, autografe, plus intrarea prioritara si bauturile oferite in cadrul Meet and Greet).

 

#BUGMafia #CeiMaiTariFani #MaiMultiDecatArmata

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.